ΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ

Ο Τάκης Νικολούζος γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Είναι πτυχιούχος πιάνου και ανώτερων θεωρητικών σπουδών στο "ΠΡOΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ" με άριστα Παμψηφεί. Εργάστηκε στην εταιρία Αστήρ Παλάς Α.Ε. ως πιανίστας και Καλλιτεχνικός Διευθυντής.
Έχει οργανώσει και συμμετάσχει εκδηλώσεις κάθε τύπου και έχει συνεργαστεί με επώνυμους τραγουδιστές σε ποικίλα προγράμματα.    

Το 1994 ίδρυσε την εταιρία «Cosmosound Entertainment» με στόχο να εκπαιδεύσει και να συνεργαστεί με μουσικούς και djs. Στόχος του ήταν να παρέχει εξειδικευμένες μουσικές υπηρεσίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Με προσωπικό από Djς , μουσικούς, τραγουδιστές και τραγουδίστριες, χορευτικά σχήματα κάθε είδους καθώς και ηχητικό & φωτιστικό εξοπλισμό καλύπτει κάθε είδους εκδηλώσεις όπως εταιρικές (συνέδρια και πάρτυ), κοινωνικές (γαμήλια δεξίωση, βάφτιση) κ.α.
Γνωστοί καλλιτέχνες έχουν επίσης συνεργαστεί και συμμετάσχει στα προγράμματα της «Cosmosound» στα 22 χρόνια λειτουργίας της.
 Η Cosmosound έχει αναλάβει σημαντικές εκδηλώσεις όπως το «Millennium Party» στον Αστέρα και χιλιάδες εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.